TAPAHTUMAT

TAPAHTUMAT

Sivulla kerromme yhdistyksen tulevista tapahtumista ja jo olleista tapahtumista.

Yhdistyksellä oli sunnuntaina 11.6.23 venäjänspanieli tapaaminen Vuoreksen koirametsässä Tampereella.

Porukkaa tuli Pohjanmaalta, Varsinais-Suomesta, Pirkanmaalta, Päijät-Hämeestä ja pääkaupunkiseudulta. Paikalla olivat Aava, Armi, Blondie, Dina, Edi, Iita, Luna, Maru, Muru, Noppa, Slava, Snubbe ja Windy.
Päivä oli aurinkoinen ja koirat viihtyivät erinomaisesti keskenään, ikähaitaria 1,5v – 12v, narttuja ja uroksia. Porukan old lady Dina piti huolen että koirat eivät villiintyneet liika välillä hän hiukan jopa innostui liikaa tehtävästään😂.
Ohjelamana oli seurustelua ja makkarangrillausta.
Olimme lisäksi saaneet paikalle ammattivalokuvaajan Pauliina Porentolan. Hän tuli hyvin toimeen koirien kanssa ja saimme loistavia kuvia koiristamme. Suosittelemme häntä niin kuvauksen kuin hinnoittelun takia.
Kiitämme kaikkia osallistujia kivasta aurinkoisesta sunnuntaipäivän vietosta. Toivottavasti nähdään taas pian.💖

Yhdistyksen jäsenille järjestettiin 28.8.2022 Rengon Rekkumestaan venäjänspanielitapaaminen.

Mukana olivat Armi, Laika, Maru, Saga, Slava ja Windy sekä tietysti heidän perhejäseniä. Kiitos kaikille osallistumisesta.

Tapaamisessa sai koiranäyttelyyn koiran esittelyinfoa sekä tehtiin ihan myös  käytännön harjoittelua, tästä vastasi  näyttelykouluttaja Anna Juvonen ja mallina toimi hänen springeri.

Lisäksi oli hiukan hajutöitä eli tehty helpohko raahausjälki. Kaikki koirat löysivät “saaliin”, jotkut ihan jäljen mukaan ja jokunen hiukan hakien mutta perille pääsi jokainen, upeata.

Päivä oli upea auringonpaistetta,välillä jopa hiukan kevyttä tuulta ja pieni pilvikin kävi kylässä helpottamassa päivää.
Iloisia ja ystävällisiä koiria ja samanlaisia ihmisiä, tämä taas vahvistaa sen, että näitä tapaamisia on järjestettävä jatkossakin. Milloin, missä ja millä ohjelmalla sen päättävät sitten jäsenet seuraavan kertaan. 

Yhdistys järjesti näyttelystä kiinnostuneille venäjänspanielien omistajille, ensin teoria illan 15.06.2022 näyttelystä ja sitten oli Inkoossa käytännön harjoittelua nyt sunnuntaina 19.06.2022.

Tapahtumien vastuuhenkilönä yhdistyksen puolelta hääräsi Johanna joka sai kaiken onnistumaan, taas kerran.
 
Teoriatunnista (2tuntia) ja käytännön harjoittelusta vastasi Anna Juvonen.
Anna laittoi kaikki harjoittelemaan koiran kanssa ja ilman, oli oikein ammattimaista toimintaa. Sää suosi ja kaikki olivat 100% mukana tekemässä harjoitteita, iloisella mielellä ja hyvällä asenteella.
 
Toivoivat että järjestämme tämän tapahtuman uudelleen ja mikä ettei!
Yhdistys osallistujineen kiittävät Annaa hyvin vedetystä näyttelyyn perehdyttämisestä niin teorian kuin käytännön osalta, otamme sinut mielellään seuraavallekin kerralle.
 
Kiitämme myös Johanna panostuksesta mitä taas kerran teit yhdistyksen tapahtuman eteen ja jälleen onnistuneesti.
Kiitos myös kaikille osallistujille:
Aava (Kira & Severi), Laika (Saija & Jasper), Lycka ja Penni (Johanna), Saga (Piia & Esko), Teddy (Kalle)
Kiitämme myös Hundklubben Koirakerho Canidae rf ry ja Zidyä että saimme kentän käyttöömme.

 

Yhdistys järjesti 16.06.2022 MEJÄ:stä kiinnostuneille jäsenille mahdollisuuden tutustua lajiin.
Erittäin onnistuneen tapahtuman organisaattorina oli hallituksen jäsen Johanna ja avustajina toimi hänen perhejäseniään sekä Johannan toinen koira englannin springerspanieli Penni. Suuret kiitokset sinulle Johanna ja porukoillesi että mahdollistitte tämän jäsenillemme.
 
Kiitämme myös Bossen isäntää Jannea että lainasit maitasi yhdistyksen käyttöön.
MEJÄ-tutustuminen alkoi kello17.00 ja aikaa kului 5 tuntia ja se aika oli mennyt nopeasti. Koirat (Grey, Lana ja Slava) pääsivät tutustumaan niin peuran kuin hirven sorkkaan. Yhtään ei jännittänyt vaan olisivat kaikki vieneet sorkat omaan talteen.
 
Teoria tuotti tulosta ja ahkeraat oppilaat suorituivat hienosti ja olivat niin tärkeinä sorkkiensa kanssa.
Kerran vielä kiiitokset kaikille mukana olleille myös koirien Grey, Lana ja Slavan omistajien osallitumisesta. Ilma teitäkään tätä ei olisi ollut.
Kuvia tapahtumasta.

Luento 20.05.2022  Spanieleiden rodunomaiset kokeet – lähde spanielien kanssa mukaan harrastamaan. Osallistujia oli ihan kivasti jopa yhdistyksen ulkopuolelta!
Luennoitsija Ulla Ruistola. 

04.09 .2021 oli yhdistys järjestänyt Inkooseen koirakerho Canidaen tapahtumakentälle juniori venäjänspanieli tapaamisen. Paikka oli mitä parhain, kiitämme ulkomuototuomaria Zidy Munsterhielm-Ehnbergiä tilan järjestämisestä käyttöömme.

Vanhimmat venäjänspanielit reilun vuoden ikäisiä ja nuorin noin 3 kuukautta.Saimme nauttia säästä, hyvästä seurasta ja upeista sekä iloisista venäjänspanieleista. Junioreille järjestettiin näyttely perehdytys, jota kaikki halusivat kokeilla. Tämä meni todella upeasti kaikilta koirilta Lisäksi oli infoa rally-tokosta josta toivotaan innostuneille uusi harrastus.

Paikalla oli 9 venäjänspanieli eli Aava, Laika, Lana, Lycka, Maru, Muru, Slava, Taiga ja Yuki sekä reilut 20 ihmistä, kiitämme kaikkia osallistujia onnistuneesta päivästä.

Meillä oli sunnuntaina 20.06.2021 Suuri Venäjänspanieli tapaamien Rengon Rekkumestassa. Sää oli todella aurinkoinen ja kuuma. Onneksi Rekkumestassa on myös metsäinen osa jonne pääsi hiukan aurinkoa pakoon. Välillä pieni tuulenvire helpotti kaikkia paikalle tulleita. Rekkumestalle plussaa kun olivat  toimittaneet runsaasti raikasta vettä paikalle.

Venäjänspanieleita osallistui 12 (uusi ennätys) ja kaksi jalkaisia 21, joista 2 ulkomuototuomaria tutustumassa rotuun. Paikalla oli agility esteet joita kävi kokeilemassa koirista ainakin Blondie, Dina, Grey ja Nemo.

Yhdistyksen jäsen ylituomari Jyrki Rasinpää piti koirille ja omistajille info tilaisuuden Spanielien taipumuskokeesta. Lisäksi halukkaat venäjänspanielit pääsivät omistajiensa kera kokeilemaan lyhyttä laahausjälkeä. Tätä kokeilivat suurin osa osallistujista koirineen.

Mukana tapahtumassa olleet koirat: Grey, Martta, Pyry, Edi, Lana, Nemo, Laika, Stella, Macha, Nikke, Blondie ja Dina.

Kiitämme kaikkia osallistujia. Seuraavan kerran tavataan syksyllä.

16.5.2021 Yhdistys järjesti eli Johanna, joka myös ohjasi Rally-tokoon tutustumisen, Lohjan Lägi-Areenalla. Nyt olevan Covid-19 tilanteen takia niin osallistujia oli kaksi, Grey ja Bertta. Lycka 3kk oli mukana kuten katsomassa kuten hänen ”iso-sisko” Penni (springerspanieli). Hyvin olivat niin koirat kuin heidän ohjaajansa suorittautuneet harjoituksista Johanna kertoi. Kuvia ohessa. Kiitokset osallistujille sekä tietysti myös Johannalle Rally-tokon tutustumisen järjestämisestä.
25.04.2021 meillä oli yhdistyksen ensimmäinen suuri Venäjänspanieli tapaaminen. Onnea oli sään suhteen kun ei satanut, hiukan koleeta kylläkin, mutta hyvä seura ja kivaa tekemistä piti lämpimänä. Osalla oli termarit jossa lämmikettä (no alcohol) ja myös grillattiin ja muuta naposteltavaa oli osalla mukana.
Oli oikein mukavaa ja paikalla oli ihmisiä (19kpl) ja koiria 11 joista 10 venäjänspanielia, ennätys spanielien määrässä!
 
Paikalla oli myös ulkomuototuomari Zidy Munsterhielm-Ehnberg joka epävirallisesti katsoi koiria läpi eli mm mittasi säkäkorkeuden, hampaita katsottiin, pää, runko sekä liikkuminen.
Kokonaisarvosteluna tuli kommentteja kuten erittäin hyvärakenteisia ja rodunomaisia, kaikki! Tällaista näkee nykyään niin harvoin!! Upeita koiria!
Seuraavalle kerralle on mitä ilmeisemmin tulossa muitakin ulkomuototuomareita ihastelemaan sekä tutustumaan rotuun.
 
Tavoitteena on myös saada joku arvioimaan koirien muita kykyjä, lisäksi myös hauskaa tekemistä koirille ja heidän omistajilleen.
Jos vaikka seuraavalla kerralla olisi sitten jo 15 venäjänspanielia mukana touhussa.
Kiitokset vielä kaikille osallistuneille!!

Tampere/Pirkanmaan jaosto järjesti venäjänspanielitapaamisen 20.03.21 Tampereella, Hakametsän koirapuistossa. Paikalle irroittelemaanoli saapunut Onni, Pyry, Edi, Hupi ja Nikke aina Jalasjärveltä. Tosi hienoa että tapaamisiin tullaan kauempaakin, näin saadaan venäjänspanieli verkostoa kasvamaan. Hieno olis myös se että rotuun tultiin yös paikanpäälle tutustumaan. Kiitokset Suville tapaamisen järjestämisestä ja kiitokset kaikille osallistujille.

Pääkaupunkiseudun jäsenet järjestivät venäjänspanielitapaamisen Rajasaaressa (Koirasaaressa) lauantaina 20.3.2021. 
Mukana iloisessa meiningissä olivat venäjänspanielit Uuno, Lana, Bertta ja Laika. Ohessa kuvasatoa tapaamisesta. Kiva että jäsenistö itse järjestää tapaamisia ja haluaa antaa koiriensa tavata rotukavereitaan.

Yhdistyksen “pohjanmaan jaoston” venäjänspanieli tapaaminen järjestettiin 06.02.21 alkaen 14.30 Kurikan koirapuistossa. Aurinko paistoi ihanasti ja mukana venäjänspanielit Siri, Laima, Nikke, cockerit Remu ja Sam sekä springeri Ronja.
Kiitokset Sarille kuvista!!
Tänään 17.01.2021 venäjänspanieli tapaamien Sundsbergin (Kirkkonummi) koirapuistossa. Pakkasta oli n. -11, onneksi ei tuullut!
Osallistujia oli mielestämme paljon, venäjänspanieleita 7 eli Grey, Macha, Scoopy, Uuno, Martta, Blondie ja Dina omistajineen, 1 stabyhoun perheineen ja heidän lisäksi vielä neljä perhettä tutustumassa venäjänspanieleihin. Oli oikein mukavia ihmisiä ja koiria!! Tällaisia tapaamisia sitten keväällä uudestaan.

Tampere/Pirkanmaan alueella järjestettiin vuoden ensimmäinen  Venäjänspanieli tapaaminen 3.1.2021 Vuoreksen koirapuistossa. Paikalla pitämässä venäjänspanieli hauskaa olivat Hupi, Pyry, Edi, Stella ja Onni.

25.10.2020 järjestettiin Sundsbergin (Kirkkonummi) venäjänspanieli tapaaminen.
Meitä ihmisiä oli 10 ja koiria peräti 8, joista venäjänspanieleita 7, Mr Grey, Scooby, Ilona, Hupi, Martta, Dina ja Blondie ja vierailevana tähtenä Englanninspringerspanieli Penni! Hienoa että tultiin mukaan tapaamiseen kauempaakin, kiva nähdä että on aktiivisia venäjänspanieli omistajia paikalla. Toki yhdistyksemme jäsenet ovat kaikki aktiivisia venäjänspanilien omistajia,välimatkat kun ovat joillekin tosi pitkät ja se tietysti vaikuuttaa mahdollisuuksiin osallistua. 

6.9.2020 oli taas aika kokoontua Sundsbergin koirapuistoon. Meitä ihmisiä oli 15 ja koiria peräti 7, uusi ennätys!! Hienoa kun ajatellaan että sää ei ollut parhaimmasta päästä, onneksi sade piti taukoa välillä! Ohessa pientä kuvasatoa tapaamisesta. Koirista läsnä Macha, Martta, Grey, Aresti, Nemo, Blondie ja Dina.  Ilon ottivat irti Grey ja Aresti  esittellen venäjänspanielien pystypainia!

5.7.2020 meillä oli venäjänspanieli tapaamien Sundsbergin koirapuistossa. Sää oli pilvinen mutta lämmin. Paikalla oli Dina, Blondie ja hurmaava Hupi 6kk joka tuli Kangasalalta asti.
Hupi kasvoi valtavasti puistossa vietetyn ajan aikana. Uusi paikka ja uudet tuttavuudet olivat ensin jännittäviä joten oli hyvä alussa olla emännän jalkojen lähellä. Rohkeus kuitenkin vai kasvoi ja reviiri sen kun vain laajeni. Sellainen se tosi venäjänspanieli on! Kaikki paikalle tulleet pääsivät myös silittämään Hupia.
Kiitos Teille kaikillle jotka tulitte paikan päälle tutustumaan rotuun, yhteensä 7 henkilö ja tultu jopa Lempäälästä asti.
Seuraavalla kerralle toivotaan että saadaan useampi rodunedustaja paikalle. 

Järjestimme Venäjänspanieli tapaamisen sunnuntaina 31.05.2020 kello 14.00 Kirkkonummen Sundsbergin koirapuistossa. Saimme nauttia aurinkoisesta kesäpäivän säästä. Oli kiva nähdä miten paljon ihmisiä ja koiria tuli paikalle. Koiria oli yhteensä 8 joista venäjänspanieleita oli 7. Ihmisiä oli oikein runsaasti peräti 19 henkilöä kaiken kaikkiaan. Paikalle tuli myös runsaasti rotuun tutustuvia ihmisiä, jopa koko perheen voimalla, HIENOA!! Paikalla oli jäsenistöstämme Grey, Scoopy, Ilona, Nemo, Blondie ja Dina sekä kerhon ulkopuolelta venäjänspanieli Martta. Lisäksi oli muun rotuinen Milla, joka piti huolen että nyt juostaan, Milla ekana ja iso lauma venäjänspanieleita perässä, vauhtia riitti!! Erikoismaininnan haluamme yhdistyksen nimissä antaa 4 kuukautta “vanhalle” Nemolle, joka osoitti suurta rohkeutta ja reippautta vanhempien koirien seurassa. Oli niin hauskaa että ajattelimme  järjestää uuden tapaamisen samassa paikassa kesäkuun lopulla. Tiedotamme siitä kesäkuun puolenväin paikkeilla. Kiitos kaikille paikalle tulleille siitä, että saimme hauskan, yli 2 tunnin pituisen tapaamisen. Ilman teitä osallistujia tämä ei olisi onnistunut.

Venäjänspanieli tapaaminen Tapiola, Espoo 01.03.2020. 4 venäjänspanielia , Aresti, Scoopy ja Dina & Blondie, sekä yhdeksän ihmistä osallistui. Kiva että tuli ihmisiä paikalle tutustumaan rotuun!! Kiitokset kaikille venäjänspanieli omistajille jotka tulitte paikalle ja kiitos myös teille rodusta kiinnostuneille jotka tulitte paikalle!!!

Kiitokset kaikille omistajille ja hiedän venäjänspanieleille: Aresti, Blondie, Dina, Grey, Machu ja Tyynelle osallistumisesta venäjänspanieli tapaamiseen Tapiolan koirapuistossa Espoossa 15.09.2019. Oli mukavaa meininkiä ja sadekin pysyi poissa sen aikaa että koirat saivat kunnolla irrotella. Kun leikit oli leikitty niin sade tuli taas takaisin. Voisimme tavata vielä kerran tänä vuonna vaikka sitten marras-joulukuun vaihteessa. Kiitos vielä kaikille osallistumisesta, oli oikein mukavaa katsella ja seurata teidän niin positiivisten ja iloisten venäjänspanieleiden touhua.

Oikein Iloista Pääsiäistä kaikille!! Kiitos kaikille Espoon 20.04.2019 tapaamiseen osallistuneille. Kiva kun venäjänspanieleita oli peräti 6 tullut paikalle, Ami, Mr Grey, Lissu, Snoopy, Blondie ja Dina. Kiitos myös omistajille että tulitte paikalle läheltä ja hiukan kauempaakin. Tapaaminen sujui kivasti! Katso kuvat. Saatiin tutustua toistemme koiriin ja toisiimme. Itse koin että oli oikein mukavaa ja jokaiseen koiraan kerkesin tutustua johonkin pikaisesti ja joihinkin lähemmin kuten Mr Grey kanssa jonka kanssa vaihdettiin kuulumisia penkillä istuessamme. Venäjänspanieliterveisin Mikael, Milka, Dina&Blondie

18.11.2018 järjestettiin ensimmäinen venäjäspanieli tapaaminen Espoon, Tapiolan uudessa koirapuistossa. Sää suosi osallistujia auringonpaisteella! Olemme tosi iloisia siitä että kaikki  jäsenkoirat tulivat omistajineen mukaan vaikka paljon muutakin pitää ennättää tekemään viikonloppuisin. Osallistujia oli Espoosta ja Helsingistä. Mukana olivat Grey, Jalo, Aresti, Dina&Blondie ja illalla tapasimme vielä uusimman jäsenemme Sulon. Tervetuloa Sulo!