JÄSENKOIRAT 61 - 70

LADA

Nimi: Hunter Dy Her Majesty ”LADA”. Lada tyttö on syntynyt 30.4.2023 Eestissä. Lasa asuu perheineen Paimiossa.

LUCCA

Nimi:  Vilivalla Lucca Nero ”LUCCA” on syntynyt 11.6.2023 Eestissä. Lucca asuu nyt perheineen Espoossa.

VILI

Nimi: Vilivalla Simmo ”VILI”. Vili on syntynyt 11.06.2023 Eestissä ja asuu nyt perheineen Helsingissä.

DORA

Nimi: Vilivalla Aila ”DORA”. Dora on syntynyt 23.05.2022 Eestissä. Dora asuun nyt perheineen Porvoossa.

Dora on -22 syntynyt neiti ja sisko kolmelle ihmislapselle. Hän pesee vuotavat nenät ja ilmoittaa korvia pesemällä, että niihin on hiipinyt tulehdus. Dora on aina menossa mukana ja erittäin lajityypillinen spanieli.

Hellyydenkipeä ja nälkäinen neiti on myös erittäin itsetietoinen ja samalla fiksuimpia koiria mitä olen tavannut. Kävimme kanttarellikoirakurssin ja innostuimme hajutyöskentelystä niin paljon, että sitä aijomme jatkaa ehdottomasti tulevaisuudessa. Vesi- ja noutoleikit ovat Doran mieleen, mutta parasta on kaikki mitä tehdään, kunhan olemme yhdessä.

HESTON

Nimi: Vilivalla Eston ”HESTON”. Heston on syntynyt 21.06.2023 Eestissä. Heston asuu nyt perheineen Hämeenlinnassa.

SEME

Nimi: Vilivalla Randi ”SEME”. Seme on syntynyt 11.06.2023 Eestissä. Seme asuu nyt perheineen Hämeenlinnassa.

Mökillä ollaan käyty ahkerasti ja veneilemässä pariin otteeseen sekä metsässä eri paikoissa lähellä ja kaukana. Semellä on hyvä luonne ja kaikin puolin mahtava lenkkikaveri. Tulee kaikkien kanssa toimeen. Alkuun ujostelee uusia tuttavuuksia. Leikitty ollaan paljon, höselletty ja taas vähän lisää leikitty. Tää on sellain adhd-tapaus, innokas ja erittäin aktiivinen koiruus. Tullut nauraa rätkätettyä Semen edesottamuksille, hän on kovin kekseliäs ja tuottelias siinä suhteessa.

OILI

Nimi:  Tuntemattoman Ala-Koitti,  ”OILI”. Oili on syntynyt 07.11.2023 Orimattilassa . Oili asuu perheineen Hämeenlinnassa.

LUNA

Nimi:  Tuntemattoman Aunus ”LUNA” on syntynyt 07.11.2023 Orimattilassa . Luna asuu  perheineen Tuusulassa, samassa perheessä myös Lunan isä Nemo.

BEETA

Nimi:  Tuntemattoman Antrea ”BEETA”, syntynyt 7.11.2023 Orimattilassa.

Beeta on reipas ja aktiivinen ja hyvin oppivainen. Ulkona vielä arastelee, pyytää syliin. Tulevaisuudessa olisi tarkoitus harrastaa noseworkia, ehkä rally tokoa tai jotain muutakin, sen näkee sitten. Beeta asustelee Kemissä sileäkarvainen noutaja kaverina.

KAJA

Nimi: Tuntemattoman Akonlahti ”KAJA” s. 07.11.2023 Orimattilassa. Kaja asuu perheineen Porvoossa

Kaja on hyvin iloinen, hassu, erittäin fiksu ja aivan kaikkien kaveri. Kaja suhtautuu uusiin asioihin innokkaasti ja avoimesti. Vauhtia ja energiaa Kajalla riittää, mutta on hän myös melkoinen sylivauva ja kömpii mielellään ensimmäiseen vapaaseen syliin nukkumaan päiväunet. Kajasta tulee isona rakkaan perhekoiran lisäksi isännän metsästyskaveri.